Wat vonden de gasten van hun verblijf bij Moulin de Chez Joyeux?

Beoordelingen van gasten

Uiteraard vinden wij zelf Moulin de Chez Joyeux het mooiste plekje op aarde :-), en natuurlijk doen wij onze uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken, want het is hun welverdiende vakantie tenslotte! Hoe leuk is het dan om te lezen dat onze gasten het hier ook prachtig vinden en dat het gewaardeerd wordt wat we doen. (bron: Freetobook)

Geplaatst op 3 oktober 2020: "Al een aantal keer hier geweest. Heerlijke tuin en ook het eten is super."

"‘s Ochtends een uitgebreid ontbijt en de table d’hôte wordt met zorg bereid.
Super gastheer en gastvrouw! Tips: Geniet van de rust!! In de buurt is genoeg te zien en te doen, voor elk wat wils."
Fam. Van Steenbergen

Geplaatst op 25 september 2020: "we hebben een heerlijke week gehad in le Moulin"

"locatie en faciliteiten zijn geweldig goed. Fijne gastheer en gastvrouw en het ontbijt en diner zijn super goed verzorgd. Was een week ultiem onthaasten en aarden op een unieke en zo ontzettend rustgevende plek. Op en toe vakantie: kunnen het iedereen aanraden. Tips: eet vooral in le Moulin, beter krijg je het niet in de buurt!"
Fam. Hartlief

Geplaatst op 16 september 2020: "leuke B&B, zeer rustige locatie en mooi zwembad, zeer lekkere table d'hote en ontbijt."

"Tessa en Bouwe doen hun uiterste best om gasten het naar hun zin te maken.
een zithoek om na dinner met andere gasten nog wat na te praten zou leuk zijn"
Fam. Bouwen

Geplaatst op 7 september 2020: "A very quiet environment."

"Exellent for people who want spent some moments far from the madding crowd. The staff was very friendly and the service was also exellent. The water in the swimming pool was a little bit cold but the reason might be that we were there at the end of the season. Although a heated swimming pool would be an extra asset. Tips: A visit to the destroyed village "Oradour-sur-Glane" ( world war II ) will leave a deep impression"
Fam. De Paepe

Geplaatst op 3 september 2020: "Top!!"

"Tips: Chateau du Fraisse; guided tour by The owner!"
Fam. Van der Linden

Geplaatst op 31 augustus 2020: "very service minded"

"very nice atmosphere
very good food
very relaxing"
Fam. Broerse

Geplaatst op 29 augustus 2020: "We hebben genoten van de accomodatie, de service, het eten, het weer, de rust ..."

"... en het contact met de andere gasten. Tessa en Bouwe combineren zorgvuldigheid met soepelheid en humor. Klasse."
Fam. Van der Heijden

Geplaatst op 19 augustus 2020: "We very much enjoyed the place and the hospitality."

"The meals were great (even a little bit too big sometimes) and the price is 'right' in our view. Holiday to us means: freedom - no obligations. In a small setting like Le Moulin (8 guests) the natural environment really provides this freedom. Breakfast would be even better if the time was not set at 9:00 but more like from 9:00-10:00, free choice of entrance. With some guests it 'clicks' and with some it doesn't - so to have two socially intimate moments a day, in a communal setting, to us was sometimes too much.
But we understand that is just the way your concept is. Again: we loved the warm care you gave to your guests!"
Fam. Maas

Geplaatst op 6 augustus 2020: "Like the other stays: very good food, pleasant company"

"nice cool room.."
Fam. Haghebaert

Geplaatst op 26 juli 2020: "Paradise can’t be better !"

"Tips: Abbaye de St Savin ! Unbelievable beautiful 12th centenary fresco’s"
Fam. Nijsen

Geplaatst op 25 juli 2020: "mini-paradise; super cuisine!"

"prachtige fresco's in abdijkerk in St Savin!"
Fam. Van Dulmen

Geplaatst op 21 juli 2020: "Als je van rust, goed eten, en naturisme houd ..."

"... een echte goede schitterende locatie
En als het warm wordt is er een zwembad voor de verkoeling. Helaas is er als je meer wil dan heerlijke rust en genieten van naturisme niet veel te doen in de buurt, maar wordt door het hele goede eten van de beheerders meer dan voldoende goed gemaakt"
Fam. Rooden

Geplaatst op 18 juli 2020: "Gezellig en super gastvrij!"

"Tips: De boulanger in Le dorat!
Wandeling blond; sentier de montjoie
Wandeling saint pardoux; circuit les daumiers
Korte wandeling saut de la Brame
Oradour sur Glane"
Fam. Monné

Geplaatst op 7 juli 2020: "Excellent stay and superb athmosphere and food. A must"

"The host prepares a meal every evening. Superb!"
Fam. Tichelaar

Geplaatst op 21 juni 2020: "Weer heerlijk genoten."

"Het eten was weer voortreffelijk en ook de sfeer erg relaxed en gezellig.
Ook bij Moulin de Chez Joyeux zijn er preventieve maatregelen genomen i.v.m. het Corona virus maar absoluut niet hinderlijk aanwezig. Bouwe was Bouwe niet geweest als hij er geen muzikale draai aan had kunnen geven, zo heeft hij van een drumpedaal een desinfectie zuiltje gemaakt, leuk gedaan!
Wij hebben er inmiddels de volgende vakantie ook al weer geboekt, zegt genoeg denk ik."
Fam. Van Steenbergen

Geplaatst op 3 september 2019: "Bouwe en Tessa zijn zeer gastvrij, gezellig en …"

"… je voelt je er snel op je gemak."
Fam. Alberda

Geplaatst op 20 augustus 2019: "Absolutely the best BB."

"Don’t look for local restaurants. The food ( table dhote) is super."
Fam. Vermeulen

Geplaatst op 19 augustus 2019: "Moulin de Chez Joyeux is an excellent place to relax and to get rid of all you daily worries."

"It is lovely to be pampered by Tessa and Bouwe especially during breakfast and diner.
Tip: Oradour sur Glane. Breath taking monument of world war 2."
Fam. Heemskerk

Geplaatst op 12 augustus 2019: "Voor de derde keer zijn we naar Moulin de Chez Joyeux geweest."

"We werden daar weer net zo hartelijk ontvangen door Bouwe en Tessa als de 2 keren daarvoor. Het ontbijt was weer goed verzorgd en het 4-gangendiner weer voortreffelijk. Voor overdag is er een Honesty bar waar je tegen een kleine vergoeding wat te drinken of te eten (ijsje, zakje chips etc.) kunt pakken De kamer die we nu hadden was ook weer brandschoon en leuk ingericht. Ook deze weer hebben we dus weer enorm genoten. Wij kijken er al weer naar uit om volgend jaar weer te gaan."
Fam. Van Steenbergen

Geplaatst op 9 augustus 2019: "Zeer mooie locatie voor rust en te ontspannen."

"zeer vriendelijke ontvangst. wifi lukt niet altijd."
Fam. Nelis

Geplaatst op 7 augustus 2019: "Great host, excellent breakfast and diner."

"We recommend to do the breakfast and diner sometimes outside." *
Fam. De Jong

* Red. Met ‘outside’ wordt hier bedoeld ‘buiten eten’ (niet in de eetruimte).

Geplaatst op 1 augustus 2019: "Bijzonder gastvrije eigenaren, heerlijk eten, prachtige omgeving."

"Fijne kamers, veel rust. Fijn schoon zwembad."
Fam. Van Hespen

Geplaatst op 10 juli 2019: "The rooms, the terrain, Tessa and Bouwe and the diners.. everything is perfect."

"We love to stay there."
Fam. Van der Krogt

Geplaatst op 20 juni 2019: "Voor de tweede keer de B&B van Bouwe en Tessa bezocht."

"Zo goed bevallen dat we meteen een derde keer hebben geboekt. Bouwe en Tessa doen er alles aan om het je zo goed mogelijk naar je zin te maken. Het ontbijt is goed verzorgd en het 4 gangen diner van top kwaliteit. De kamers zijn zeer schoon en netjes ingericht en hebben allemaal een eigen badkamer. De tuin is heerlijk om te zonnen en om in rond te lopen."
Fam. Van Steenbergen

Geplaatst op 16 september 2018: "Ben je op zoek naar rust, er eventjes uit zijn en gewoon jezelf zijn, dan ben je hier zeker op uw plaats."

"De maaltijden zijn heel vers, verzorgd en altijd een reis rond de wereld. Een echte aanrader !"
Fam. Van de Kerckhove

Geplaatst op 12 september 2018: "The optional dinner arrangements were really outstanding and can easily compete with a star restaurant."

"Due to the remote and peaceful location restaurants are not exactly nearby so this is a real value add. The rooms are very spacious, nice bathroom and last but certainly not least both Tessa and Bouwe are the perfect hosts."
Fam. Heuvel

Geplaatst op 4 september 2018: "Vriendelijke mensen, uitstekende ontvangst, grandioos voor rustzoekers"

"Uitstekend gevarieerd en verfijnd gegeten. Aanrader."
Fam. Van der Marel

Geplaatst op 29 augustus 2018: "It was an absolutely outstanding stay."

"Be yourself in an amazing area, clean and authentic rooms, delicious breakfast and dinner. Bouwe and Tessa did everything to make our short stay unforgettable. thx a lot!"
Fam. De Waele

Geplaatst op 22 augustus 2018: "I’d rather keep this place a secret."

"Just relax"
Fam. Haitsma

Geplaatst op 20 augustus 2018: "Geweldige fijne locatie. Rustig en veel natuur."

"Het ontbreekt je aan niets. Lieve mensen. Vergeet de restaurants in de buurt, eet mee, je krijgt het niet beter."
Fam. Been

Geplaatst op 16 augustus 2018: "Zeer goede gastheer- en vrouwschap van Bouwe en Tessa!"

"Zeer goede gastheer- en vrouwschap van Bouwe en Tessa!"
Fam. Wigger

Geplaatst op 29 juli 2018: "Gastvrij, vriendelijk, goed ontbijt en prima diners."

"De omgeving is mooi en een bezoek aan Oradour sur Glane is zeker de moeite waard."
Fam. Van der Linden

Geplaatst op 19 juli 2018: "Thoroughly enjoyed our stay."

"Dinners excellent and also enjoyed the company of the other guests."
Fam. Melville

Geplaatst op 1 juli 2018: "Zeer mooie en rustige omgeving."

"Bouwe en Tessa doen er alles aan om hun gasten het naar hun zin te maken. Heerlijke kamers en heerlijk eten. Genoeg in de buurt te bekijken en dankzij de infomap op de kamer ook makkelijk uit te zoeken."
Fam. Luigjes

Geplaatst op 10 juni 2018: "The kitchen food is FANTASTIC"

"The kitchen food is FANTASTIC"
Fam. Jochemus

Geplaatst op 5 juni 2018: "Heel gastvrij. Superkok!"

"Heel gastvrij. Superkok!"
Fam. Haghebaert

Geplaatst op 10 september 2017: "Prachtige, zeer rustige locatie."

"Ideaal om een paar dagen uit te rusten.
Tessa en Bouwe zeer vriendelijke en joviale uitbaters. Het avond eten ter plaatse is zeker een aanrader."
Fam. Berthouil

Geplaatst op 4 september 2017: "We hebben heerlijk gegeten bij jullie."

"Binnen jullie eigen voorwaarden lukt het je de gasten het naar de zin te maken."
Fam. van Kempen

Geplaatst op 2 september 2017: "Stay was unexpected pleasant, with high friendliness from staff."

"Be prepared to study some trips when you stay longer at the resort."
Fam. Mommersteeg

Geplaatst op 27 augustus 2017: "Tessa and Bouwe are such great hosts."

"2 authentic people with a desire to cater for every need."
Fam. Verhoeven

Geplaatst op 17 augustus 2017: "Mooie kamer. Knap gerestaureerd."

"Table d'hôte een echte aanrader. Heel wat te bezichtigen in de omgeving. Prachtige streek."
Fam. Haghebaert

Geplaatst op 12 augustus 2017: "Heel leuke en gezellige locatie"

"ideaal om tot rust te komen. Lekkere maaltijden. Warme en hartelijke eigenaars. Kleine tip: mogelijkheid voorzien om zaken in een koelkast te bewaren. Mooie wandelingen in de buurt. (geocaching)"
Fam. Coudron

Geplaatst op 13 juli 2017: "excellent place to stay, excellent hosting."

"oradour sur glane, ballac, poitier"
Fam. Tichelaar

Geplaatst op 20 juni 2017: "A very pleasant stay at Moulin J. Room Capriccio was perfect."

"Bed matras very good to sleep on and a small place with couch to relax. All has been thought of to make you comfortable. The garden area is lovely with high trees and a small, fresh river runs through. Pool is clean and refreshing.
Diners are made with care by Bouwe and Tessa ends diner with a tasty dessert. Tips: During our (much too short) stay we visited the small town Montmorillon. A well worth recommodation by Tessa, with 2 beautiful églises of which you have to go up to the église Notre Dame from where you have a perfect view over the town.
Also Oradour sur Glane will be a trip to remember, try to go and experience the left behind of the Nazi madness."
Fam. Van Dorst

Geplaatst op 23 september 2016: "Genoten van de liefdevolle gastvrijheid van Bouwe en Tessa."

"Groot compliment voor de gastronomie."
Fam. Van der Veen

Geplaatst op 11 september 2016: "Heerlijke plek om lekker tot rust te komen."

"Wij verbleven hier een paar dagen en genoten van de rust. Het zwembad geeft heerlijke verfrissing na het genieten van de zon in de lekkere tuin, afgelegen en met alleen het geluid van de vogels. Het eten was super verzorgd en smaakte ons erg goed. Tesse en Bouwe doen er alles voor om je verblijf zo fijn mogelijk te maken....."
Fam. Jacobs

Geplaatst op 8 september 2016: "Wat een fijne mensen Tessa en Bouwe."

"wat een sfeer, wat een prachtige lokatie, wij hebben enorm genoten. Bedankt voor jullie werkelijk goede gastvrijheid. Wij komen zeker een keer terug. Tips: In de omgeving het dorp Oradour sur Glane wat een monument uit de oorlog is geworden. Het museum plaatsje Montrol-Sénard is leuk om te bekijken."
Fam. Vogelzang

Geplaatst op 7 september 2016: "Een heerlijke plek om tot rust te komen....."

"..... waar niets hoeft en alles mag. Jullie zijn top!"
Fam. Hedemann

Geplaatst op 4 september 2016: "Fantastic food....."

"..... and comfortable room"
Fam. Meijer

Geplaatst op 4 september 2016: "Please go...."

".... you will enjoy it"
Fam. Van der Krogt

Geplaatst op 1 september 2016: "Zeer gastvrij"

"Heerlijk rustig, ruime kamer (app)."
Fam. Christiaens

Geplaatst op 28 augustus 2016: "Beautiful location, peacefull, quiet"

"Nice accomodations, fine dinners. Staff is very helpful and understanding. Nice city's to visit, fine golfcourses within the hour to reach."
Fam. Erens

Geplaatst op 6 augustus 2016: "We are still wondering how it is possible to present such excellent service ...."

".... for such a friendly price."
Fam. Broerse

Geplaatst op 31 juli 2016: "Very friendly hosts that try to cater for all your wishes."

"A visit to Oradour sur Glane is definitely recommended."
Fam. Verhoeven

Geplaatst op 27 juli 2016: "Tessa en Bouwe zijn vriendelijk, gastvrij en onderhoudend."

"We hebben genoten van de prachtige tuin, de mooie kamers en het heerlijke eten."
Fam. Van Hoeijen:

Geplaatst op 9 juli 2016: "Bouwe and Tessa are the perfect hosts."

"Nothing is too much trouble, if you want it then just ask, they will do anything and every thing to make your stay memorable. The main joy of staying at Moulin de Chez Joyeux is it's location. Total seclusion, peace and tranquillity. Surrounded by stunning countryside with wonderful walks in the area."
Mr. Vyse

Geplaatst op 28 juni 2016: "Heerlijke plek en een zeer gastvrije Tessa en Bouwe"

"Uitstekende service en dagelijks een verrassend 4-gangen menu. Idee voor nieuw programma na 'Ik vertrek': 'Wij willen hier niet meer weg'. Wij figureren graag in de eerste aflevering. Bedankt Tessa en Bouwe!"
Fam. Janssen

Geplaatst op 12 juni 2016: "A must see for all naturists....."

"A must see for all naturists....."
Fam. Kladler

Geplaatst op 6 juni 2016: "Nice and cosy B&B."

"Very nice family to stay with. Meals are also really good. Entourages a night rating fish and chips in an English pub in Thiat. Must see: Oradour sur Glane and Poitiers."
Fam. Schraven

Geplaatst op 4 juni 2016: "Het streven naar perfectie was merkbaar in elk detail."

"Wij hebben genoten van ons verblijf, ondanks het tegenvallende weer."
Fam. Ligterink

Bron: Freetobook.com
Nog meer reviews kunt u lezen op op Tripadvisor en op de site van de NFN.

  

Beschikbaarheid 2021

 

Moulin Joyeux te koop!

Gratis mini-magazine!

 
Bij ons draagt u geen mondkapje!
 

NFN Prettig Bloot 2021

 

Gasten Moulin Joyeux

Moulin de Chez Joyeux - 87320 Thiat - 00 33 5 55 47 36 61

Zoeken